Friday, May 16, 2008

~^~Gila Shopping~

17 june until 3 july..mama ada kursus la sayang..
macamane mama nk pegi mydear warehouse sale nie..
date warehouse sale tu in between antara 26 june to 6 july..
kalau pergi ari2 akhir ada yg ckp menguntungkan..
tapi..kalau tinggal item2 yg tak best, cmne pulak?
takkan nk suruh papa pegi sorg2..
tak bestla..mama nk gak turut sama memilih barang2 baby...
tinggal stroller,carseat,buaian je yg tak beli utk baby..
oppss one more thing..breastpump..
papa kate beli yg manual dlu...
tapi pada mama dari buang duit beli manual, baik mama guna kaedah
semulajadi --> tangan..
lagipn mama pn tak sure how much susu yg akan diproduce..
if heavy flow, barula beli electric breast pump yg mama idamkan..Medela Mini Electric Plus
harganye buleh thn...RM699(standard price..tak sure la if nanti naik lak reganye)
tadi mama msg papa ajak pegi sogo weekend ni...
papa tny ade ape kt sna?
hem..sogo ada ape lagi..tempat org-org shopping..
mama ckpla lama sgt tak pegi sana since pas kawin tak de lagi pegi..
tapi..mama ni biasala..'ada agenda tersembunyi'..hehehe
ape agenda mama tu...hem just wait n see.. :)

2 comments:

Aku Bukan Bidadari said...

wahh betul ke my dear sales june nih..

lovelymummy said...

hem...saya dpt info dr salesperson dr mydear..dh letak note kt kalendar lagi..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...