Friday, May 16, 2008

I think I made the right choice..

this morning papa call..dia call saja tny khabar baby n mama...dia tny baby gerak2 tak? of coursela..sayang ni dr smlm lagi mama perasan...makin aktif..sampai naik geli perut ni kene geletek..huhuhu..mama tak syakla sbb papa mmg selalu pn call mama tny khabar..dh mkn ke...wt ape..soklan2 common...sampai naik muak kadang tu nk menjawab...tapi..2-3arini mama rasa rindu sgt kt papa...yela jumpe pn sekali seminggu..tapi takpe..mama ley thn sabar..starting june ni papa janji akan duduk umh...yeeay!!

ok..bebalik pd call pagi tadi tu..upenye papa call tny psl baby, ada sebabnye..officemate papa la ni....baby dia jatuh katil la malam tadi kot...huhu sabar je la..kesian pn ada...baby dia baru je 7bln..dhla comel..kt bwh ni gamba dia..nama dia mama lupe la pulak..aduss

masa ni dia dh 4bln...time ni mama gi family day office papa kt sunway lagoon..badan dia mmg semangat abis!!mata pn bulat..pandai ketawa bila diagah...insiden yg terjadi pd baby kwn papa ni wtkan mama risau pulak..dia terjatuh dr babycot masa tgh tdo..parents dia pn tak perasan..diorg sedar dia jatuh bile baby tu dh jatuh kt bwh..isk sian dia kan sayang..tapi tula..masa papa suggest beli baby cot yg type sama cm kwn papa beli tu pn mama tak setuju..sbb ketinggian dia tu tak sesuai untuk baby yg dh mula nk lasak..dats y mama bagi cadangan yg bernas utk beli playpen..ketinggian dia agak sesuaila utk baby yg lasak..tapi takley nk ckp gak..sbb menda ni kalau dh ditakdirkan nk terjadi, kita nk ckp ape..huhuhu...

*boleh papa ckp ape tau...'kalau sayang nk test kt baby kita pn boleh..kita letak baby kita kt katil plg ats kt katil double decker yg dewasa tu...tgk dia jatuh tak?'
hampehla papa nie....menda2 cmni pn nk wt lawak....huh!!

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...