Monday, May 12, 2008

Stem cell bank...

hem apela menda plak 'stem cell bank' ni cayang oii? ekceli..mama dh baca psl menda ni masa early stage pregnancy lagi...1st tejumpe info psl ni dlm magazine Mami&Baby..masa tu tak brp phm sgtla apekebendala menda nie...but then dh lama2 phmla..cuma belum lagi meluas dipraktikan di negara kita nie....
mama dh survey2 gakla kos utk stem cell tu..buleh thn..utk yearly fee okla gak..since byr sekali je kan setahun..cuma 1st time nk register tu la kos RM2500 (kalau tak silap mamala since ini pricing yg mama dpt dr website je...hehe)..hem kene pikiaq 2-3kali jugak...since keperluan sayang pn lom cukup lagi...risau gak mama kalau nanti short money..tapi menda ni pn penting jugak..xpela ape2 pn kita tny papa dlu..dia as a decision maker..tap dia pnh ckp..ape2 pn dlukan keperluan sayang..so kalau papa setuju bolehla mama register utk baby nanti..erk cite pjg lebar..sure sayang blur ape yg mama nk buat..kalau tak phm pegila web nie ye sayang...

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...