Wednesday, July 23, 2008

my baby face...??

nk share cerita yg dh basi..hehe...



masa 31weeks dlu, mama ada la gi wat scan 3d utk baby..yela, xsaba lak nk tgk muke baby ni cm rupe sape..dlm pejalanan ke spital tuh..baby gerak bkn main lasak..sampai sengal pinggang..tak sabar ke nk tjk muke kt mama? tapi tu ler, agaknye menunggu turn terlalu lama...by the time amoi tu scan..baby dh tidoler....hadui, pulak tu..baby menempel kt bwh n tepi perut mama...so susah nk tgk muke baby..mama dpt tgk pipi yg tembam, idung, mata n tangan baby tutup sebelah muke..mcm org tengah berfikir...



amoi tu tolak2 perut soh baby bangun...and at last, baby terus pusing kepala ke arah lain..terus tanak tunjuk muke..aduiii, marah ek? agaknye dia mrah kot amoi tu kacau baby tido..takde rezki kot mama n papa nk tgk muke baby..xpela, janji baby sihat...cume tak dpt lak gamabran sebenar muka baby ni ikt iras sape..



and for the 3rd time, doc tu sahkan baby nye jantina sama cm mama dia...so? xpela...mama redha la..tak ksahla jantina ape pn..anak mama n papa jugak..and supaya sihat..



**ohye....mama bekenan 1 beg sport nie..tgk kt kedai sukan masa pegi jusco wangsa maju last week..mama ckp kt papa boleh jadikan tu beg baby..hahahaha...papa tny,nk soh dia main bola ke?ganas sgt lak nanti....kakakakaka.....ok ape!! besukan kan elok utk kesihatan...skg ni pn tak kira lelaki or pempuan, semua nye main bola sepak+futsal..



tgkla...tunggu ptg ni..mama nk ukur keluasan jusco equine..cuci mata..ada barang best, bolehla mama angkat..tgn ni gatal nk shopping barang baby lagi. :)

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...