Tuesday, July 29, 2008

Preparation for BF

Last weekend, papa ajak terjah 1 kedai ni..ingatkan kedai tu tutup..so kami pn pulang dengan hampa..then, smlm after office hour kami singgah la kedai tu semula..alhamdulillah bukak rupenye..kdai ni beroperasi until 8pm (7days a week)...

Masuk je kedai tu kami disambut oleh pembantu Kak Rita..dia pn explainla psl 'product' yg mama nk beli tuh.....then dlm masa yg sama dia promotela product MILELIA Greenfield Organic

. Mama sangat teruja dengan penjelasan dia..and mama dh target nk ambil product ni soon as after baby come out...tapi tu ler, harganya boleh tahan. tapi, takpe..mama plan nk jadi ahli..so that harga murah lagi compare normal price..seingat mama dlu ada org penah promote join MLM ni..cuma mama tak berminat sbb dia more focus on 'produk kecantikan esp utk muka..' mama tak tau pn yg MLM ni ada gak psl organic food..Tapi, mama angkat 1 produk dr Milelia nie...

MILELIA Organic Soya Drink .. akak tu inform produk ni pn bagus..and boleh rangsang pengeluaran susu gak..bagus utk ibu mengandung or after post-natal..papa pn tak halang..actually tujuan asal pegi kedai tu, mama nk beli produk nie...

tapi ape kandungan dlm beg ijau nie?tungguuuuuu!!!! mama akan dedahkan dlm next entry nanti...tak lupe gak, pembantu kak Rita suggest mama beli buku panduan ni...

bagi menolong mama memahami kaedah2 yg betul utk BF baby kelak...harap2 ape yg mama invest smlm tu akan membuahkan hasilnye...so..semalam berabis lagi RM600 for all the stuff..

*Thanks papa...hehe..smlm lupe nk kasi 'present'....qada mlm ni lah..smlm ngantuk.

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...