Tuesday, September 16, 2008

kerisauan mama....

tanak intro pjg lebar...ni ant bbrp kerisauan mama....huhuhuhu...
  • bley ke mama kurus semula mcm dlu?(tapi tanakla underweight lagi cm before pregnant..huhu)
  • seluar ley sarung lagi ke..(paha mama begesel2 da...) :(
  • baju nikah bley pakai balik tak? - since ni baju yg paaaaling kecik...
  • perut boleh kempis balik ke? - perut mama still cm belon ler..walhal ni dh ari ke 29..huhu
  • parut2 itam tu bleh ilang ke? - time pregnant dulu takde...huhuhu
  • luke tang bwh 'tut' ok ke esp during dot...dot..dot...? - (seriauuuu!!!! yg operate xde mslh ler yeee....hehehe)

aiya...tentang baby, mama tak pk langsung ye...semua tentang diri sendirik...hehehe...yela, baru 1st time besalin...nk back to normal tu byk benda kene buat...huhuhuhu...bak kata org..'badan' ni nk dipakai lama lagi....skg ni mama hanya lakukan 'rutin berpantang' yg telah diajar..mana yg mama taktau tu,xdela mama buat....itupn kekadang klu dtg mood malas tu..ngelat gak mama ni...akibatnye,mlm tadi mama masuk angin..tepaksala papa urutkan..nasib baik ada papa..syukur qaisara pn tak meragam mlm tadi...

2 comments:

Apash said...

baca pasal kerisauan ko ni..wat aku jadi risau gak...hehehe

lovelymummy said...

mesti kene pk gk tu beb...hehe...bkn sng nk back to normal..huhuhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...