Tuesday, November 18, 2008

Bayi Maut Tersedak susu

baru pas baca berita ni.. sedih dan risau..semua bersarang dlm hati mama...nursery ni dekat betul ngan nursery sara..masa mama preggy dlu, mama penah survey kt sini..tapi disebabkan mama prefer lagi keadaan nursery sara skrg, so mama tak anta kt nursery palace of justice ni...

sian sangat kt parents baby ni..al-fatihah utk baby Abrahaem Noah...

*tadi mama call pengasuh, dia inform sara dh tido after nyusu..sara minum sikit je..mama baru plan nk rehat kt opis je lunch time ni, since kepala mama weng(selsema nye pasalla ni), tap dh baca artikel ni, sharp 1pm nanti mama nk cabut p nursery tgk sara.

3 comments:

little mama said...

saya pun baru baca metro pasal baby tu.. the baby so comel.. ish..nurseri ni macam2.. mesti baby tu tersedak sebab diaorang letak botol susu dengan bantal.. lama2 susu berkumpul dlm mulut sebab baby tido.. tu yg lemas tu... risaunya.. nasiblah izzah jenis tido lasak..kalau letak botol mesti tak lekat punya.. apapun Al-Fatihah untuk arwah Abrahaem..

Elyn said...

al fatihah .. kesian tul pada parents tu....

MeL said...

ya allah kesian bb + parents. mesti risau je mommy2 yg hantar bb kat nurseri kan. sy pun ada plan la nk keje kononnyer. tp bl dgr incident2 cmni ku kansel terus. tggu bb da setahun dua..slm kenal ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...