Friday, November 28, 2008

Qaisara in action

Aritu kan mama janji nk upload video yg mama capture sara meniarap wt kali pertama..tapi sayangnye...video tuh dlm hp lagi 1..hp tu lak ada mslh takley nk transfer data..xpela hold dlu..nanti dh ok,mama taruk sini..

tapi ni ada la 3video yg sempat mama capture waktu maghrib smlm...aksi gigih qaisara yg pulun nk meniarapkan dirinye....

tengah kusyuk nie..jgnla ganggu sara,mama.

muka budak tensen tak dpt niarap.

tapi akhirnye tak berjaya gak..siap tunjuk muke frust lagi..abis basah comforter tu sbb air liurnye yg meleleh2 masa dia ngah pulun nk pusing tuh....siap nangis2 lagi sbb geram tak dpt nk tiarap..hiks


*skarang,nak pakaikan diapers pn susah sbb sara ni pantang dibaringkan sure cepat je nk ngiring n meniarap..haish...cepatnye membesar anak mama nie..huhu

3 comments:

Elyn said...

dlm seminggu nnt dpt la die tiarap..... bebudak cepat jer tu... tp kene biarkan je die buat sendiri... kite yg tgk nyer rase kesian + kelakar

azzamoro said...

makin besar si qaisara ni makin ikut muke ko. masa kecik dulu macam bapak dia. hehe

Apash said...

gigih tol anak ko lin..hehehe..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...