Friday, November 14, 2008

down-memory-lane

tengah wt keje, terbenti pulak...fikiran mama terganggu oleh 'sesuatu'....

teringat pulak..ape yg mama buat tika dan waktu ini tahun lepas..
oh ye...last year time ni, mama sibuk ngan urusan 'perkahwinan' mama...ke sana sini..uruskan baju, souviner, kenduri kendara, pegi sauna la..berinaila..haish mcam2..penat tol nk prepare sume nih..
this year? sibuk ngan si kecik qaisara ni..

10days more to go..ish cepatnye masa berlalu..
rasa mcm baru je kawin...
rasa tak sangka dah ada sorg baby..
cepatnye masa berlalu..
tak puas enjoy? taklah....tempoh 7tahun mama kenal ngan papa sudah mencukupi..kenal dah luar dalam..wangi busuk..lawa hudunye..semuala dh tau...hehehe
pastu dh puas ke sana sini..bercuti p sana sini (oversea je blom lagi..singapore yg dkt pn tak jejak lagi..huhu)...
ada hikmah mama dan papa dikurniakan qaisara awal macam ni..
cukuplah utk kami berdua 'hu-ha-hu-ha' tak ketahuan itu...
skrg adalah masa utk mendidik anak...mudah2an sara menjadi anak yang baik dan solehah..amin.

3 comments:

::Umi Sufira:: said...

Wah dah dekat Anniversary eh!Kena plan best2 utk anniversary nih!=D

Elyn said...

kite sambut anniversary kat sepital coz br 5 ari beranakkan wafiq. huhuhu sedih pun ado tp happy pasai tu hadiah x ternilai tuk wedding kami...

lovelymummy said...

elyn>jgn sedih2.'anak' tu lah hadiah tak ternilai yg dikurniakan olehNya kepada kita...

umi>nk plan..tapi apekan daya..huk3x..tgh sangap ni..almaklumler baru pindah umah..huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...