Friday, November 7, 2008

keletah qaisara

pagi tadi...datang keje punch card dlu...baru anta sara kt nursery

then adik kt opis ni bile nampak je mama bawak sara naik opis, mesti dia nk dukung sara...

adik opis ni specky 4segi bebingkai lebih kurang sama cm mama punye..

tadi dia dukung sara..sara tenung dia..kejap je.

lepas tu, sara tgk muka mama...

konpius ke sara? mana 1 mak aku nie??

muka bulat sama lbh kurang sama..

tapi mata sara tak lepas tengok mama...

mama ke kiri.. mata nya pn ke kiri

mama ke kanan...matanya pn ke kanan

mama nyorok2, mata dia melingas macam tercari2 seseorang

bila mama panggil nama sara, mesti sara senyum..

adik tu usik2 sara, sara dh bolayan...

erk?? sara dh kenal mama ke? waaa seronotnye!!!!!

*btw, thanks to mommies for all comments in the previous post. really appreciate!! mama tak risau lagi. since skg tgk poopoo sara mmg totally kuar ijau..pernah gak terbaca psl terlebih zat besi mcm ma mutuk ckp tuh.but its good 4 baby kan..so no worry lah.

3 comments:

Elyn said...

hihi seronok bile tgk anak sendiri dh kenal mak kan ekekeek

mamababahworld said...

masa my daughter, Sophie first time call me mama (dia lebih kurang 3 weeks age) pon I dh rasa hepi sangat..very touchable..=),,best kan?

azzamoro said...

seronokkan bile anak dah kenal dengan mama sendiri.. n dia mencari2 mama dia.. rase sejuk jerk perut mengandung..hihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...