Monday, December 22, 2008

1st day..

ohye..arini 1st day saya berpuasa untuk tahun ini..pose ganti yang telah ditinggalkan selama 30hari sepanjang bulan ramadhan yang lalu..sakit mama nak abiskan nieh...mudah2an mama dapat membayar hutang ini..dan ibadah puasa ganti mama diterima olehNya.

baru je 11pagi,kepala mama dh tingtong..pening..perut jgn citerla,perit dan pedihnye...kalau tak BF,maybe tak terasa sangat..but sebab breastfeed,fuh betul2 mencabar...mesti petang nanti mama dh lembik..haish....

kene ambik somethingla utk tingkatkan stamina badan...

anyone,tolong suggest ape2 vitamin yg elok utk diambil..paling penting,sesuai utk BF mommy cm mama ni..mama takut nanti ada effect kt baby pulak kalau ambik vitamin sebarangan ni..

*Babypouch dh terima semalam..tak sabar nak melaram ngan sara time jalan2 nanti.ape2pn,practise dlu kt rumah balik ni.. :)

2 comments:

azzamoro said...

huih..lame siut 30hari... takpe.. memule mmg lapar tp ko ingt maybe bile pose leh kurus ..hehe..

ade ker vitamin yg boleh buat org kenyang jerk.. aku pun nak aaa

lovelymummy said...

haha..azza, aku bukan nk vitamin utk kenyangkan tapi nk makan vitamin utk tingkatkan stamina badan..rasa penat,lemah je badan sket after deliver ni..tak mcm dlu.huhu..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...