Thursday, January 22, 2009

Come and shop @ The Lil Caliph

Do i have a chance to win this?...hehe

mana tau rezki mama kali ni..dah lama berangan nk gi Bali..huhu..kalau ada rezki,pesalahnye give a try kan..

Some info about THE LIL CALIPH..what is it actually? sebenarnye THE LIL CALIPH ni merupakan online store utk produk moms and baby...mama tak pernah lagi shopping kt sini but selalu jenguk time nak survey Breastpump,babywearing dulu..now, THE LIL CALIPH ni tgh anjurkan contest....so if ada yang berminat, why not u all pn join..tak rugi pn..plg best hadiahnye lah.....

GRAND PRIZE merupakan 4D3N percutian ke PHUKET atau BALI . Dan plg ptg, 2 atau lebih blogger yang takdpt grand prize ni akan menang pakej percutian gak 3D2N ke LANGKAWI, REDANG atau TIOMAN ISLAND. ok ler tu kan...hehe

1 comment:

Marsha~ said...

bali best sgt tau.. teringin nak pegi lagi. cubalah try mana tau ada rezeki

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...