Tuesday, January 13, 2009

eOe~ Tip top service!!!

again nak story pasal eoe..
after lunch, someone from skynet anto parcel..mama pelik gak..sape lak nk anta parcel nie...

rupe2nyaaaa...........

...

...

...

...


tara!!!!!!!!!!!!!

mantap!!! servis tip top punyelaaaa!!!!!mama receive email dr eoe team baru je semalam inform akan anto gamba tu dlm masa 3ari..tapi, tak sangka pulak dlm masa sehari dpt feedback...
kualiti gambonye superb!!! kalau blur sikit tu pn pasai lighting hp camera tak ok..tap mama dpt nampak beza..sbb mama anto gamba yg amik gune hp ngan camera anak sedara mama..tapi mmg clear and sharp la..thumbs up to EOE!!!!



mama dpt extra free 2kpg gambo 8R...tgk perbezaan sara dlu dan skrg..montel dah anak mama ni...gamba sebelah kiri tu masa sara beberapa jam selepas dilahirkan...gamba kanan tu gamba sara masa umo 3bulan..hehehe..

4 comments:

ibu_uwais_ameenah said...

x sempat nak antar gambo kt eoe lagik la... klu ikut2 ada 1000+ keping nak cuci ni...

lia said...

smlm p amik gmbr dr eoe kat umh mak (d almtkan ke umh mak)... kualiti mmg best gler sbb mmg jelas eventho lia just pakai camera phone 2mp jer...

sungguh boleh cuci kat c2 g gmbr...

Mama_Aqish said...

jangan lupe jawab tag k...nice PIC

ksteeng1122 said...

hello, ur child so cute......I get yr link from EOE online. Nice to meet u!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...