Saturday, January 17, 2009

Hutang Tag

Sorry ye my dear blogger's friend..bz sikit nk menjawab tag2 korang...so arini ada masa free mama spend masa utk jawab tag2 tuh..kalau ada yg tertinggal tu,tolong ingatkan eh..soriler ye kalau dh ketinggalan plak...hehe
Diapers bag - dilla a.k.a mama ziyyad

aci tak letak gamba cmni?hehe kes malas nk upload byk2 gambo..hehe

Ape ada dlm diapers bag qaisara??

1: Buku baby utk checkup, baby wipes, towel kecik-kalau nak mandi ke..,1 romper salin utk emergency case(kes sara terberak kene bajula nih), face towel utk lap muntah ke ape ke.., 5pcs diapers, toiletries.
2:Baby oil, pureen nappy rash cream, bedak johnson, baby top to toe wash,.
3:Daiper bag..."ye ni la bag yg mama kate nostalgia tuh...sebabnye bag ni la mama usung selama belajar kt UTM dulu..berjasa betul selama 4tahun kt sana..see masih dlm condition yg baik..cuma tang tali penggalas tu la mama tak jahit2 sbb koyak..hehe..ada masa nanti mama jahit..tang zip sume masih ok..dats y mama tak beli diapers bag yg ada dijual tuh..bukan kedeks ke ape..tapi sbb sayang ler nk buang bag nih..selagi boleh gune,kita gune..tak gitu??hiks"
4:keadaan barang2 dlm toiletries bag..bag ni pn kakak mama yg kasik time belajar dlu..still ley gune, gune jela..hehe..
5: keadaan barang2 sara dlm diapers bag..em nampak padat..keburukannye gune bag ni,mama tepaksa selongkar sampai sepah kalau nk carik barang..huhu..1 je brg yg takde dlm list..botol susu..hehe..coz mama BF, so tak perlu usung botoi susu sara..bawak botol susu incase kalau p tempat yg susah mama nk BF(cam aritu spare 1 EBM masa p klinik..)
what is your DESKTOP background? - eina
for now ni la desktop background kt office pc mama..mama cepat bosan..suke tukar2 gambo..tap yg pastinye sume gamba2 qaisara je la...hehe..takkan nk taruk gambo org len plak.hehe

2008 Cute’s Blogger Award - Apash & Mama Aqish (awat 2008??2009 takde ke? :P)

Dapat award tapi ada gak rules nye..haish..

1. Copy Badge “2008 Cute’s Blogger Award” untuk diletakkan di blog anda


2. Link atau ceritakan kembali siapa yg memberikan award ini kepada anda
Apash & Mama Aqish


3.Setiap blogger hendaklah menyatakan 10 fakta/hobi diri sendiri sebelum memilih pemenang seterusnya

ni list hobi+fakta tentang diri mama.."surf internet, shopping/window shopping, main ngan qaisara, suka makan, tgk tv/wayang, melancong/jalan2 cari makan, seorang yg banyak cakap..tak tahan ngan bebelanku shut your ears..hihi, kuat berangan, malas lipat kain..hahaha"


4. Anda perlu memilih 10 penerima award seterusnya dan menyertakan nama mereka di blog anda

dilla, dhia, mel, elin, yana, azza, eina, umi, ellis, ummie suffira


~da abis utang tag..hehe ~

2 comments:

::Umi Sufira:: said...

Thanks mummy bagi kat saya,,InsyaAllah akan diusahakan..=D

e.l.i.s.s.m.i.e said...

alahai..dapat jugak tag...nak tukor jadik 2009 leh?hehehe...nway, tenkiu :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...