Saturday, January 10, 2009

JOM CUCI GAMBO BEBANYAK WEH..@ EOE ONLINE

mama rajin snap gambo sara..tapi tu ler nk cuci gambo ni liat bebenor..asyik lupe je..plus, bile kuar umah je lupe nk bwk softcopy gambo sara dlm pendrive..leceh betol...

tapi since ada khidmat dr e0e ni..memang senangler sume keje mama..pasni nk anto cuci gambo kawin pulak..skang ni ada promo plak tu..cuci gambo saiz 4R ngan arga 30sen jek!! murah betul..so far byk baca review kualiti pn ok..so why not mama cube dlu...

jomla kengkawan sume kita cuci gambo kt sini..mudah dan cepat. >> EOE ONLINE


APE EOE ONLINE NIE? eoe ni merupakan satu online photo portal untuk orang ramai...actually portal eoe ni memudahkan orang2 (cm mama ni yg malas nak keluar gi kedai cuci gambo) untuk cuci gamba secara online degan menggunakan khidmat e-Print yang disediakan ..so dah ada eoe ni byk benda ley settlekan dengan cepat. byk lagi aktiviti yang ley dilakukan menerusi portal ni mcm petandingan fotografi, ada galeri gambar, photo dedication, nak download wallpaper pn boleh. selain tu, untuk pada yang suke seni fotografi ni, kt eoe ni pn ada sediakan banyak artikel untuk fotografi...actually eoe ada kedai gak kt sni..kalau nak tau kt mane lokasi eoe yang terdekat ngan tempat korang, bolehla cek lokasi eoe store kt sni.




CAMNE NK GUNE E-PRINT??senang jer....just follow this 3 simple step..


Step1 : Upload option ada 2cara...samada File Uploadatau

Easy Upload



macam mama lebih suke gune Easy Upload..more convinient sbb eoe ada menyediakan kemudahan untuk upload gamba kita dalam online albums and plg penting kemudahan ni FREE..hehe..tapi kene register akaun ngan eoe dlula baru ley gune kemudaan nie..


Step2:Uploadlah sebanyak mana gambo yang kita nak cuci tuh..

Step3: Pilih saiz gambar untuk dicuci... set jer kt 1 photo(1st photo) pastu just click button -'Apply to all' so automatik sistem ni akan set saiz utk sume gambar2 yg kita nk cuci tu..senang jer kan?

Kebetulan sekarang ni, eoe tengah ada promotion untuk cuci gambar..so aper tunggu lagi..mama pn terusla anta gamba utk cuci,..

Special print promotions:
Print 4R photo at RM0.30 each
Print 5R photo at RM0.50 each
No additional charges
Free deliver for orders RM35.00 and above


so EASY!!!

CARA BAYARAN

eoe menyediakn 3 kemudahan utk pembayaran...samade guna kad kredit, bank transfer(buat masa ni eoe hanya support Maybank2u sajerk, ataupun bank-in cash(eoe guna East Ocean e-Imaging Maybank akaun je) pastu jgn lak lupe fax payment slip kpd eoe..

DELIVERY

ni yg best...sebabnye skrg ni, eoe ngah offer--FREE DELIVERY UNTUK ORDER RM35 KE ATAS..

so aper tunggu lagi...jom kite EOE SESAME..

2 comments:

ibu_uwais_ameenah said...

yup.. i registered already :D

PuteriSatu said...

momy germ....

payment thru Maybank2U only??? ala..akak tak de akaun maybank...alaa..frustnyee...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...