Sunday, January 11, 2009

my new pouch sling...im wearing qaisara again!!!

yess!!! setelah melakukan survey sana sini..akhirnye mama beli gak 1 pouch sling from moleygarden.. suke design n fabric yg ada kt sni...plus time beli ada sales..cume last minute design yg mama nak tu dh dirembat oleh org len....takpe,yg penting mesti reviseable...setakat ni puas atila memakainye...pegi klinik, jalan2 kt shopping complex, turun-naik rumah anta sara gi nursery...mmg very usefull utk mama yg perlu mengangkut byk barang everyday nieh(kes kalau papa keje shift malam la ni.)
memula dlu papa bebel gak bile tau mama beli pouch sling ni..sbb sling ni only fit to 1 size..papa takley pakai sbb dia plus size..maybe sling size L muat kt dia kot..hehe..jgn mara papa..
ape lak reaksi sara?well...lets the picture do the talking...ngehehehehe....

kt alamanda,shopping baju papa..

sara tunggu papa test baju sampai tertido..huhu

masa nk byr kt cashier, this lil cutie monster bangunla pulak..sara look a little bit awkward sbb tetiba facing depan..

but then, xlame pn..dia dh mule excited sbb luas pandanganku....sukela dia..mata melilau tgk sana sni..hehe

excited sungguh si kecik nieh....so skrg ni pegi mane2 mama letak sara facing depan..dia diam sikitla compare hip carry tu dia rimas..

p/s: ada customer mama tny, 'mama sara, tak jual ke pouch sling ni?'-after dia tgk mama kendung sara pegi nursery....hehehe...mama jwb 'coming sooooooooooonn....hehe'

1 comment:

e.l.i.s.s.m.i.e said...

alahai comelnya qaisara kena wearing kat mama dier :D..ummi nuha x larat laa nak wearing dia..berat sangat...huhuhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...