Wednesday, January 7, 2009

new style ponco-ponco..

AKSI tak sengaja yang mama dpt capture 2malam lepas...time ni sara kusyuk tol tdo...terus mama amik hp nk capture gambo dia..nguehehehe...apeda nye style...kelaka nengok kaki dia tu...tak lenguh ke yang oiiii.... :P
p/s:agaknye sara terkenang dia menari ponco2 time dlm perut kot...hehe..yela dia kan follow mama dia p kursus BTN dlu..siap nari chicken dance ngan ponco2 lagik..kuang3x

...

6 comments:

Mommy lyna said...

aha... cute nya lil qaisara.

bile la i nk dpt anak girl plak :)

gegirl sgt cute tambah2 baju derang pun byk choice!

::Umi Sufira:: said...

Comelnya qaisara..kekeke..

Anasfadilah said...

qaisara tido macam nak fire rasaksa je sayang..

mimpi ape lah agaknye si kecik ni..

:)

azzamoro said...

lasak betul. ni satu katil kire dia punyer sorang nih.. hehe

lovelymummy said...

mommy lyna>planningla utk dpt gigirl lak.hehe

umi>comel tahap rasa nk geget..

dilla>dia mimpi jadik superbaby kot.kui3x..

azza>mmg katil queen tu dia sorg je punye.bapak dia pn dh kene tolak kebwh katil.kuang3x..

Elyn said...

hahaha ponco betui tu....... abih la mesti u all tido tersepit kan??

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...