Wednesday, January 28, 2009

Telatahnye qaisara

qaisarayang kebosanan

Tengok tuuuuu...da ada ati nk drive kete papanye..hehehe


pastu, ade ati tu nk bejalan....kaki tu menggeletis je kalau kita dirikan dia...dia tanak duduk..kalau duduk dia akan wt 'teran' mcm org nk u-uh tu...

petama kali dis little girl pakai dress..dress ni ngam2 je ngan sara...seb bek mama igtkan nk pakai...adiah dr maktehnye...cute tol..jadi seragam plak ngan corak sofa tuh....
tgk tu muke cm syok je pakai dress..jakun eh??? we all jarang amik gamba besama2...so qaisara a little bit 'excited' tgk le muke dia tuh...haha kelaka je nengok...
aksi si kecik ni tdo...tgk kaki tu..amboi silang panggung ko....cm 'mem' besar je gayenye...adeh anak dara mama ni...

videoni keje budak yg bosan dok dlm keta lama2..ondway ke kampung tokayah di parit,perak..sian mr elephant kene isap2 belalainye oleh si kecik nieh...ni plak bile qaisara jumpe dua kupu2nye....tgkla tuh..gune tgn+kaki+mulut ntah bahasa ape dorg ckp..eheh..layan kan je la...

video video

tgk telatah si kecik ni yg konon2 ada ati nk bejalan...sakit pinggang tok ayahnye menatih dia....sabar nak...merangkak pn blom lagik..da nk bejalan ke..huhu... ni plak muke budak gayat bile petama kali naik buai...haha...sara tak penah tdo dlm buaian ye...selama ni sara tdo ats tilam jek..tak penah aja dia buai..senang sok p mane2 takyah angkut sana sini buaian....so mlm pas kenduri cousin papa kawin ktorg gi umh dia, ada acara potong kek..taktau ler sape yg masukkan sara dlm nie...igtkan anak org lain..tgk2 dia dok dlm ni upenye...

video

muke lak taktau nk kate dia senyum ke or nak nangis..sbb dia cm a litte bit pelik je kan...gayat kot..sbb terasa tergangtung gitu..

1 comment:

little mama said...

comeinya qaisara pakai dress tu..suka tengok!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...