Friday, January 23, 2009

Things I can't stand TAG~

kene tag lagi oleh ummie...aishhh

The rules : List at least 5 things you can't stand & tag your friends...

1. aku xley thn klu rumah sepah...serabut kepala hotak..tap since ada baby ni tak teratur sikit...baru anak sowang tuh...isk...apedaaaa...soklan rutin aku time blk umah skrg...

2. aku xley tahan klu jumpe ngan orang yg kurang ajar kt jalan raya..aku rasa nk je langgar keta org tu..nak je p maki hamun kt org tu..nak je benti tepi jalan pastu hentak2 kete org tu...esp kalau org yg wt kurang ajar tu adalah bangsa len yg kureng ajar and pempuan yang takde manners...(keta aku penah dihimpit org nk ptg len q oleh 1 keta pempuan melayu n chinese yang kurang ajar...sombong nk mampos!!!)

3. aku tak thn ngan org yg rasa dia bagusss esp yg muka tak malu suke potong q time nk bayar brg kt cashier...pkr ni berlaku baru je lagi kt aku isnin tadi..ada makcik datin ni perasan bwk handbag besar, bwk keta besar,badan pn besar mcm g*j*h..tap dgn muke selambenye dia boleh potong q aku.....without say sorry pn..hampeh betolll..akibatnye, masa aku nk kuar parking keta, aku sengaje melengahkan masa..wt2 cm aku terkial2 nk tuko gear...ambik ko!!!

4. aku takley tahan kalo terjumpe ngan org yg ada bau 'udorono' terlampau...(sape taktau ape mksd istilah udorono sila semak kamus bahasa jowo takpn p la tny kt sedara mara jowo tuh..hehehehe..) tap yg pasti, aku akan otomatik tutup idung kalo terjumpe org yg cmni..maafla kalo korg termasuk dlm golongan tuh..nk wt cmne..makcik tak tahan daaa...mau pengsan looooooo

5. aku tak thn ngan org yg KUAT KIPAS...kuasa kuda ke ape ke....nyampah...tak baik kipas2 bos..nk keje wtla ngan sepenuh hati n ikhlas...tak sukela ngan org2 cmni....isk....manis di dpn,blkg tu ALLAH je tau...iskkkk....

nak tag? hem sape2la yg rajin nk jwab..jawabla eh...takde nk spesifikkan name sape...

1 comment:

::Umi Sufira:: said...

Saya pon tak tahan ngan orang kaki kipas...mommy sekarang orang dah tak pakai istilah kipas dah..dah upgrade ke air-con! BTW, nice layout..senang sikit nak baca=D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...