Wednesday, February 11, 2009

Qaisara situ sana sini

  • Qaisara dah pandai angkat badan..tetonggeng2 nk merangkak tuh...kalau mama hilang dr pandangan mata, mule la melalak...
  • Qaisara mudah merajuk..menangis sampai kuar air mata...kdg tu geram gak mama ni..nk melekap je ngan kita..sampai mama takley wt ape lgsg..dapur dh lama tak berasap..asal malam je mula la dia nk manja2 ngan kita...yela, seharian kan dia tau diri dia ditinggalkan..so malam ari dia mula la amik kesempatan nk manja2 ngan kita..bukan salah dia pn..tapi nk wt cmne..dah mama kene keja..huhu
  • Qaisara suka isap jari..isap kain mama..nenen mama ni pn jad mangsa dia gigit2..kdg tu sakit gak..tu lom ada gigi tuh..riso je ada gigi nanti ape la jadiknye..kain plak sampai basah2...agaknye tak lama lagi, sara da nk tumbuh gigi ke??
  • Qaisara makin kuat menyusu..syukur mama masih fully BF...tak sabar nk tunggu 17hb ni utk capai target FULLY BF SARA UNTIL 6MONTH..
  • Qaisara dah pandai kalo mama hulur tangan menggeletis kesukaan...
  • Bila tgk mama pakai tudung, dr melalak tetiba diam...agaknye dh tau kot yg mama nk bwk p jalan2...
  • Qaisara suka tgk tv...aritu time mama cuti menjaga dia demam tu.. mama perasan dlm demam2 tu dia suke gak nengok tv..mama plak suke tgk 'air crash investigation' ngan '2nd from disaster'..wah dia pn kemain lagi join sama nengok..bagus2 nak..
  • Qaisara mcm kureng gemar nengok kartun..so mama cadang nk terminate channel kartun...cm rugi je ambik tap tak tengok..upin ipin je dia tengok lama..yg lain2 tu kejap je tengok..tak heran pn dia.huhu
  • Qaisara suke kemam bibir dia..nampakla ketembaman pipi dia makin ketara bile dia wt cmtu..tabiat sape la dia ikt nie..ohye..tabiat sara sentil2 lidah tu masih tak tinggal..huhu..apeda anak dara..
  • Qaisara pandai gulung lidah..hehe...sbbnye lidah sara terbelah kt tengah2..aritu masa dia sentil2 lidah mama terperasan begulung2 lidahnye..wah..ni ikt jejak abg shazwan cousin/cik pek/makteh dia lah nie..hehe
  • Qaisara dah pandai menyulur kebelakang..tau2 dh masuk bawah kusi..hiks..kelako je nengok..

1 comment:

e.l.i.s.s.m.i.e said...

part yang last tu, sama btol ngan Nuha..hihihi..sedar2 masuk bawah kusi..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...