Friday, March 27, 2009

breastfeed 'contest'


nape takde yg nak anjurkan contest utk breastfeed eh...

sure best..ramai contestant..salah sorg yg mesti join mama lah..hahahaha

untung2 dpt adiahnye kot2 breastpump ke..muahahaha...nursing cover ke...nursing bra ke...

cooler bag ke...milk booster ke...storage bottle ke...


ape2 la yg seangkatan nganyee..

takde ke?

ke ada tap mama yg taktau?

kalau ada, silalah inform kt mama..


p/s : mama ni takde luck la..masuk contest tak penah menang..sedey betoi.
org tak kretip cmni ler..huhu

6 comments:

precious innocent said...

ade la.. mommy lyna ada buat contest, winner akan dpt nursing cover.. huhu

-mama emma-

Elyn said...

at least rajin gak lin msk contest even x de luck dr saya yg pemalas nk msk apa2 contest plak tu luck pun x de hahahahahahha

mama-qaisara said...

mama emma- ada eh?ala nursing cover dh ada..beli dr mama ziyyad..huhu

elyn-sbb tak luck ler wt saya pn malas dh nk join memane contest.hehe

azzamoro said...

kalau ade orang nak sponsor, aku leh anjurkan contest..hehe

mama-qaisara said...

azza -klu ko anjur,make sure aku menang tau!hahahah..ugut la pulak..aci tak?
weh, aku dh beli cd..beli 1 dlu.weekend ni nk try.tunggu aku update senin ni.eceh!

mummy_adam said...

best gak tu.. berhajat nk masuk tp slalu xsempat.. ish..ish..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...