Tuesday, March 24, 2009

fav mama

ape movie latest kt panggung eh skrg?
ape latest drama korea yg tengah gempak eh skrg?
ape lagu yg tgh hot kt radio eh skrg?
ape cite plg hot eh skrg?





huhu...sungguh!! dulu mama tak ketinggalan dalam 4benda kt ats tu..esp item num 1 sampai 3...tiap kali ada movie baru kuar, mesti mama ajak papa p tgk wayang..zmn belajar2 dlu sampai boleh tgk 3movie in a row..gile sungguh..memang kaki wayangla mama ni..
pastu pulak masuk final year kt utm mule belajar nengok cite besiri jepun..pastu katun jepun..katun kesukaan mama sakura card captor..comeeeyyy kwn dia tuh..ape eh tomoyo namanye...hehehe..suke sebab dia nyanyi sedap!!!!sanggup tdo lmbt..tak tdo mlm..repeat cite ni berulang kali..giler sungguh nengok kecomelan sakura ngan kwn2 dia..hiks!

sakura card captor..

pastu masuk zmn keje, gile tengok cite korea pulak...fav actor mama KSW (Kwon Sang Woo) hero air mata..mama mesti nangis kalo nengok dia belakon cite sedey..sedey ooo tengok mamat ensem nangis..eceh!!! last cite yg mama follow pn lakonan dia..Bad Love..masa tu tengah preggykan sara la..tu last cite mama tengok..pastu sampai skrg mama dh ketinggalan..huhuhu..

mama fav actor..KSW

srkg ni, nknengok cite korea pn jarang sekali....klu dulu ada cite baru,mama tak lupe order cd kt member...mama siap wt koleksi lagi..tapi skrg ntah mane peginye koleksi2 cite korea tuh...(oit kwn2 ku yg pjm,sila pulangkan..jgn wt reta eh..hehe)
kalau dulu, pc mama ni penuh ngan top and latest lagu2 kt radio..tapi skrg lagu yg ngah hot pn taktau...hahahaha..mama tau lagu2 terkini pn kalo tetiba terbukak tv tengok ada org nyanyi lagu2 tu...pastu dlm ati ni ckp..'o..lagu ni dia ni yg nyanyi upenye..ahahaha...' lawak sungguh!
ikutkan nk download lagu2..cite2 ni bkn tak boleh..internet ada je kt rumah..tapi sebab MAMA TAKDE MASA...tu sebab mama tak dpt nk wt dh hobi2 lama mama tuh...setiap MASA YG ADA ITU EMAS...sebok melayan keletah sara lagi...papa nye lagi..macam2la..sampaikan nak nengok drama kt tv pn tak sempat..
tapi ape2pn, mama tetap tak miss lagi 2 cite nie...dr dlu sampai skrg..mama suke sangat nengok!!!hehehe

jgn ketinggalan, mlm ni kul 10.30 desperate housewives on 8tv

before that, dont forget to watch ugly betty season 3 on 8tv at 9.30pm

p/s : skrg suke tengok filem tamil instead of hindustan..haha..apekah???

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...