Tuesday, March 10, 2009

help me..

Mama tensen..hp S550i mama rosak....actually dh byk minggu pn rosak..lcd screen problem..need some advise from bloggers..instead of baiki je hp tu ok tak klu beli baru? repair lcd screen utk sony ericsson je dh kos 180rgt..ni max range..boleh dpt 140rgt plg low for original lcd..tapi, tu ler..mama fedup sbbnye dh 3x anta hp ni repair....tu ler, beli hp original pn rosak..mcmane nie? pdhl baru je gune hp ni 3thn..sedey tol..hp skrg ni mmg tak thn lasak ler mcm dlu nye model..



Notes: Pakai hp canggih pn rosak..baik pakai hp model dlu2 tuh,baling kt dinding 10x pn tak rosak..Teringat model hp yg plg thn lasak mama penah gune...nokia 33sekupang..sblm tu gune 32sekupang...huhu


gambar sekadar ilustrasi tidak ada kene mengena ngan yg idup/mati..sekian.

4 comments:

lia said...

hp yg paling disukai dan dirindui adlh lah 3210 2nd hand ku... baling sampai pecah keypad, berterabur bateri tp tetap ok function nyer... hp skng, silap skit jer, da jadi sengal...

MeL said...

mama qaisara, beli yg baru aje hehe. i jual hp, boleh tanya hg kat i which hp u nak beli. ada ap & original. hg slightly cheaper than market price. cuba u survey hg kat market kat bp, u can compare wif our price. dun worry, i jual under me n husband punye own company - onecommuncations. ada warranty 18mnths + free gift. i nak buat entry pasal business hp ni, tak sempat2 coz nk kena upload byk pics. brand yg i ade nokia, samsung, blackberry, iphone, sony ericsson. motorola xde ;)

lovelymummy said...

wah mel,cm best jek..u email la kt i pricelist-ladyheart2612@gmail.com..skrg ni baru dok survey hp mane yg ok.naik juling bijik mate ni tgk..taktau nk amik yg mane.

ibu_uwais_ameenah said...

hp saya juger rosak!!! tension!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...