Tuesday, March 17, 2009

nak private blog

SALAM SEMUA.. :)
tolong beri EMAIL ADDRESS u all BESERTA BLOG ADDRESS U ALL jika masih berminat nak mengikuti celoteh mama ngan pekembangan qaisara...

*mama terpaksa wt cenggini sebab ada pihak yg telah MENCABUL HAK PRIVACY MAMA.*

pd "mereka" itu..mama taktau ape kesalahan mama pada mereka sampai 'perkara itu' diperbesarkan...mama menulis blog ini utk mencoret perkembangan dr mula mama pregnantkan qaisara hingga pengalaman menjaga baby...utk tatapan bacaan baby mama bila dia dewasa kelak..kalau ada entry yg 'sensasi' spt itu pn hanya 3x sahaja dan itupn mama tidak mendedahkan watak2 tertentu namun..apekan daya??tak sangka itu boleh dijadikan isu...tujuan utama mama tulis, sebab nak catit luahan rasa hati mama pada ketika itu..tapi ia telah disalahanggap, tu la kan...biarla hal ni berlalu..dan mama tanak anak mama jadi mangsa keadaan(kesian,dia masih kecil)...pd "mereka" itu,mama minta maaf banyak2 jika mengguris ati semua....atas tulisan mama yg mungkin dirasakan kasar...disamping tu,tujuan mama tulis blog pn sbb mama nk carik ramai kenalan esp dr kalangan ibu2 utk tukar pendapat..tapi disebabkan "mereka" mama rasa tidak bebas untuk menulis lagi..cukupla setakat ini saje....

3 comments:

::Umi Sufira:: said...

rozamimi at yahoo dot com

Marsha~ said...

thanx for inviting.. actually kan, ni blog kita, suka hati kitalah nak tulis apa pun kan? biarkan aje diorg tu semua yang menyebok membaca blog kite pastu kepoh2.. mcm sy, sy terus tukar url.. padan muka diorg.. huhuhu

Elyn said...

alahaiiiii sape org2 itu???

fozalin @ yahoo dot com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...