Tuesday, March 10, 2009

Style duduknye qaisara


ni style duduk qaisara terkini...sian,cm sakit pinggang je gayenye...huhu

Tengokla tu...skrg ni pantang letak bwh..eksyen dia nk duduk sendirik..kelakar je nengok..

mcm org sakit bisul kt punggung je gaye qaisara duduk nie.. :)


ni plak gaya mcm nk lumbe lari jek..hehe..ape2la anak mama nie..

ni pn gaya org sakit bisul kt punggung..time ni dia demo kt ibu2 kt nusery..nampak tak kwn sara tu?suke tengok jeee..hadif namanye...

7 comments:

azzamoro said...

cepatnyer dia dah pandai duduk. Ni tengok gaya cepat jerk nak merangkak ni. Siap2la ko dia tolong kemas rumah nanti. Hehe

ibuarifa said...

tahniah sara dan mamaqaisara..dah pandai duduk dia..best..best..bestnyer.

auni firdina said...

cpt gak ekk sara da nk duduk..gaya sara duduk sama je ngn my baby duduk..kelaka bile 1st time nk belajar duduk kn..die punya tangan sedepaaa cm posing kt beach jer..hehheh

e.l.i.s.s.m.i.e said...

nuha pun skang tengah buat gaya mcm orang sakit bisul tu..tapi still x lepas2 lagik nak duduk..huhuhu

lovelymummy said...

azza>skrg ni aku takley tinggal dia sorg2 kt dpn tv..tau2 dh nk ke kabinet tv tuh..nk memanjat pulak gayanye..huhu

ibuarifa>thanks..chaiyok2

auni>tula..cm gaya melepak kt tepi pantai jek..haha

ellis>dia gayat tu..tu yg duduk cm org sakit bisul..sikit ari lgi tu bolehla tu duduk ngan jayanye.. :)

::Umi Sufira:: said...

Cepatnya qaisara pandai duduk...sufia baru2 nih je pandai duduk..jalan dulu baru pandai duduk..kekeke...

QQ said...

Qaisara awk same ngan Qaisara kite..6 bln dah pndai duduk...comel kan budak2 if name Qaisara..hehehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...