Thursday, March 5, 2009

Toys utk qaisara

mama ngan papa jarang belikan sara toys..
sian dia..selalu main ngn remote astro jek..
tapi tu ler beli toys pn,dia tetap berminat ngan remote astro..
moo-moo yg beli kt midvalley aritu pn dia tak heran..sudahnye mama yg main wt peluk..huhuhu..
tapi tadi..1 parcel sampai kt opis nih..toys yg mama order online dh sampai..
gambar? opps hp mama baterinya kong..charger tak bwk..no pic nk post..
tak beli ape pon..beli 3brg ni jek..

Shelcore Infant Soft Blocks



Fabric Book cum Hand Puppet - Duck


Playgro Learn To Dress - Giraffe


tadi azza gtalk mama..inform dia p mydear warehouse sale..mama bekenan nk beli walker..tap dia racun beli baby chair cmni..

comey gak..ngah sale ni murah katenye..mama bekenan gak..sbb susah nk kasik sara makan dlm keadaan baring..even dia duduk dlm seat yg ada kt rumah ni pn cm tak selesa..kusi tu sesuai utk budak besar sikit..kene pujuk papa sara nie..hehe

update : kalau ada yg berminat nk beli toys2 cm kt ats tu..gi sini eh..kt online shop dia ni mcm2 ada...bukan takat toys je..baju pn ade.. ;)

9 comments:

::Umi Sufira:: said...

Yelah mummy..napelah baby nih suka sngt main remote astro..kalu sufia siap baling 2,3 kali ke lantai sampai naik berkecai remote tuh...kekeke..

lovelymummy said...

tu la umi.penat je mama dia belikan toys..cm smlm tak sampai 5mint,dia dh boring..kasik je remote astro amboi sakan dia main.yg pelik tu,kasik remote lain tau plak dia bezakan...remote lain reject terus!huhu

e.l.i.s.s.m.i.e said...

sonok kat main remote tuh..hihihi..saya pun suka sebab bleh tekan2 dan geget2..

xoxoxo
Nuha

azzamoro said...

aku selalu kasik remote dvd jerk. x function pon. kalau remote astro, susah la kite nak tgk tv. asyik ke lain jerk.

lin, ko online shopping mainan tuh kat web mane? share la..

lovelymummy said...

azza > aku dh taruk link kedai tu kt ats..ehehe

Elyn said...

beli la apa jua toys kat mana2..... yg nyata baby ni lagik ske remote astro gak!!!

saya tgh gatai tgn la nk beli toys cam sara tu!!!

natiqua said...

laaa ingatkan fatihah jek yg mcm tu.. rupanya boleh buat kelab peminat remote astro ni ;p

natiqua said...

mummy..block tu dia suka tak? rasa nak beli utk fatihah lerr..

mama-qaisara said...

NATIQUA,
sara sume toys dia suke..belila good for babies..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...