Wednesday, April 29, 2009

BM or FM? u decide..


mama baru abis baca artikel ni..sila klik sini..byk maklumat yg disampaikan dlm entry mummy sara ni..mama suka baca..mungkin utk certain orang,terasa ke'pedas'an kata2nya..tapi apa yg disampaikannya mmg betul dan berguna utk panduan kita...

hopefully cita2 mama utk exclusive breastfeed sara akan tercapai..tidak hanya setakat qaisara...tapi utk adik2nya nanti...mudah2an perjalanan ini mendapat keberkatan dari-Nya.

5 comments:

saya nora said...

i choose to breastfeed my baby juge =)pls pray for my success..

sarakids said...

hai mama qaisara... ni la penulis entry di atas tu.. thanks dear.. semoga misi and cita2 kita utk sebarkan kpd semua kepentingan susu ibu ni tercapai =)mummy sara

mama-qaisara said...

nora - bagus..saya doakan awak berjaya tunaikan hasrat murnimu itu..yg penting jgn cpt putus asa!

mummy sara - thanks krn 'akak' dpt mengeluarkan artikel mcmtu..good info to share with many people. :) can't wait 4 your next entry. :)

UmmiKhayra said...

Sy pun dah baca entry tu. And yes mungkin ada yg terasa. untuk sy, ia amat berguna and memberi inspirasi.. hehehe Moga2 dapat impian untuk BF anak2 tak terhenti sampai Khayra sahaja.. :)

Elyn said...

kite pun slalu baca entry kat sarakids ni.... x dpt fully bf dpt bg info kat org len pun dh cukup lega.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...