Wednesday, April 22, 2009

'Nursing wear idamanku'

every time nk kuar jalan2..persiapan diri mama yg petama difikirkan mesti 'BAJU APE NK PAKAI?'


before ada baby dulu, tak kisah..sarung je ape yg ada...time tu saiz badan pn still comel lagik..



tapi skrg ni..nak kene fikir 'sesuai tidak baju ni? selesa tak? especially adakah memudahkan 'urusan BF' qaisara semasa ktorg keluar..disebabkan tu, mama kene betul2 pastikan baju yg mama pakai tu sesuai..kdg2 tu baju yg sama mama akan repeat pakai..nk wt cmne baju yg sesuai tak byk..lagi satu, nak pegi mana? tempat tu selesa tak..ada nursing room tak?


tapi itu dulu lah...skrg tak lagi since dh ada 'nursing cover' ni, memang takde mslh dh pada mama utk BF sara kt public..

semalam masa checkup qaisara pn still pakai nursing cover nieh..mmg sgt2 bergunala...mama sendiri puas ati..


mama wt projek kt secret recipe.hehehe

nursing cover ni mama beli dr kedai comel. rasanya mama antara 1st buyer yg beli NC kt kedai ni...hehe..yeke? ye la kot..sebabnye arga murah dr online store yg lain...plak tu kain pn lawa n best..sara nenen sampai tetido.....




another project kt the mines..waktu survey hp mama.


tapi, ada 1 lagi yg keinginan yg tak tercapai..mama masih tercari2 baju nursing yg sesuai...teringin gak nk pakai baju2 nursing mcm kt bwh nie..
tapi tu ler, susah nk carik yg sesuai and comey cmnih...plak tu mama ni jenis small size..





aritu dh jumpe baju kurung nursing...tapi arganye buley thn mahal gak..fikir 2-3x gakla nk membelinye...lastly,mmg tak beli pn..gunela ape yg ada..


sekali terbloghop ke sini..kebetulan MySuperKids anjurkan contest ni...harap2 ada la rezeki qaisara utk menang contest ni..





dont worry mama, qaisara tolong coverkan mama eh waktu 'nenen'.. :)


to readers, sudi2kanlah melawat blog mysuperkids utk undi mama ye...thanks for your voting.

6 comments:

azzamoro said...

goodluck.. hopefully leh menang..

aku tak masuk aa.. xbfeed..huhu

MUNIRA said...

okeh..okeh..
nanti kite undi!

iejaZin said...

uh ... bagusnye ada mende cover2 .. haha .. tak pernah lak aku tgk .. 1st time neh .. hik3~

(boleh aku cdgkan kat sedara2 aku yg tgh bf..hik3)

nieda said...

vote for mama Qaisara...

Rizdalin said...

vote for mama qaisara

mamawafiq said...

good luck to mama !! cue nursing cover..i pon baru ode..hihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...