Friday, May 15, 2009

*BOCAH IKI*

tengokla 'peel' terbaru 'bocah iki'

*gambar ni mama amik masa keta dh sampai kt rumah ye..jgn slh phm lak.hehe*

masa ni mama tgh drive..baru pas ambik dia blk nursery..otw ke rumah..nasib baik jarak rumah ke taska less than 5minutes jek...tapi tu pn seksa tau!!

dia mula betindak liar mcmni masa di trafik light ke-3.
even mama dh usaha masukkan dia balik dlm carseat, dia berjaya keluar jugak.
lagi kita larang, lagi dia berusaha nk capai 'kotak tisu' yg ada kt ats dashboard keta.geram betul mama!!!!

dekat trafik light ke-4 pn mcmtu.sampai akak keta sebelah dok pandang2...nak tanak mama tepaksa la drive sebelah tgn sementara tgn satu lagi pegang bdn dia...
sampai je kt rumah terus 'mayday' papa dia..mintak dia turun ambik 'bocah iki' yg nakal ni keluar dari kete..pastu pasang carseat lagik satu dlm keta.

esoknye..............























ni la padahnye kalau dah mule nak melasak dlm keta.


padan muka!!! hahahahahaha
dok ler kt belakang tu sengsorang jadik 'mem besaq' !!!



6 comments:

Mrs. Adz said...

amboi..sukanye dia wat macam tu..nak blajar bawak kete la tu..

anna said...

hariz suke main wiper...pelan2 jer die buat keje die

lia said...

panjang akal betul sara ni...

Elyn said...

wahahahahha kan dh kene ikat!!!

hamboi mem besar duduk sopan sket malu kang wafiq tgk kuikuikui

Farah said...

qaisara jadi mem besar yer...amboi anak dara tak baik ngankang tau hehe

mama-qaisara said...

mrs. adz - dia dengki ngan mak dia tu yg sebok je nk pegang stering. =)

anna - bebudak ni mmgla kan.dlm diam tu ada je 'keje' dorg wt.hehe

lia - panjang akal telebih vitamin kot hasil minum syusyu ibu..haha

elyn - opss...sensored la pulok.jgn kasik wafiq tgk.jatuh saham anak i..kui3x

farah - dok kt blkg ni ler plak..tak terkawal jadiknye.tgn maknye tak sampai plak.kui3x..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...