Thursday, May 21, 2009

even 'man' know how to use it..hahahaha

nampak tak?

sengal je dia ni tau..hehe

kebetulan weekend yg lepas..mama tgk drama ni..secara tak sengaja kt tv2..tajuk cite ni 'worst week' nak tau detail psl cite ni, boleh klik kt sini..sian sam..mcm2 pekara malang berlaku dlm idup dia tiap2 ari..

ni masa dia nk tjk cara2 nak pam susu kt awek dia..pasai awek dia ni tengah pregnant and 'fikiran kacau' mengenangkan nak BF baby nanti..dia gitaula kt sam tu yg dia ni cetek ilmu psl BF thingy..tu yang sam amik breastpump kakak awek dia tu and wt demo..sekali terkantoi kt kakak awek dia tu...malu ler sam tu..malang sungguhla sam ni..

4 comments:

Elyn said...

ekeekek siot je!!

mama-qaisara said...

tu la..hampeh je sam ni. hehe

noorina said...

jump dr blog Dila.. hehe saya n husband pon tgk cite tu gak.. terkekek2 kitorang gelak tgk si sam tu try breastpump..hahaha.. sampai anak saya yg tgh menyusu pandang pelik je kat mama ngan ayah dia apsal gelak kuat sgt..

mama-qaisara said...

hai noorina,thanks singgah blog sya. best kan cite ni? tak sabar tunggu weekend ni tgk ape lak kisahnye.hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...