Friday, May 29, 2009

imbas semula...perjalananmu duhai anakku..

satu video yg menyentuh 'naluri keibuan' semua ibu2 di dunia..

duhai anakku alya qaisara..kau pelengkap hidup mama dan papa mu..

maha suci Allah..terpegun mama dibuatnye..actually,semua scene ni mama dh penah tgk dlm 'in the womb' rancangan terbitan NGC kt astro..




8 comments:

Mrs. Adz said...

kagum la tengok video tu..rasa macam nak menangis je bile terkenangkan saat mengandung tu, saat yang indahnya la..teringin lak nak mengandung lagi ni..huhu..

kaklong nuzula said...

Hi mama qaisara. Terharu tgk video tu sampai menitis air mata. Maha Suci Allah...

Nway, salam perkenalan. Link ke blog saya yer...

Arin said...

i feel like crying tgk video nih..harap2 anak-anak dara ku bila dah besar, paham cemana perjalanan mereka ini..

MeL said...

uniknya ciptaan Allah kan?..

Bonda Humaira said...

betul mama qaisara...terharu tgk video tu.. rasa insaf pun ada, terbayang masa ibu kita kandungkan kita.. semoga kita dan anak2 kita menjadi anak yg solehah..aminn

Yati Salem said...

hi dek..leh tak kita tukar banner/link,kasi tau akak bila dah post ye..thank

jenguk2 lah ye handmade jewelry buatan akak sendiri ye

http://www.riqzmiecreation.com/

mama-qaisara said...

mrs adz,
saya tgk pn rasa 'indahnye ciptaan Allah'..terbayang2 'mcmamne keadaan anak sendiri dulu'...
sya pn terasa nk pregnant je bila tgk video nih..

kaklong nuzula,
hai...salam pekenalan..nanti sya link blog awak ye.. thanks singgah
blog saya. =)

arin,
satu ketika dan masa mereka akan mengerti juga pengorbanan
ibu mereka.. =)

mel,
memang unik ciptaanNya..subhanallah..


bonda humaira,
amin..setiap ibu inginkan yg terbaik buat anaknya.. =)

yati salem,
akak nk tukar banner ape kak...ni my personal blog.bkn sales blog..hehehe =)

Anonymous said...

tres interessant, merci

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...