Wednesday, May 27, 2009

sape nak glamorous?

sape nk masuk magazine pa & ma?
boleh dapatkan info lanjut di sarakids.
tapi ada syarat2nye..
HANYA MUMMY FULLY BREASTFEED JE AND MESTI BODY FIGURE MENAWAN(KURUS DISEBABKAN BREASTFEED...)
biler terbaca term ke-2 tu terus 'punah' harapan..ye,mmg sya kecik molek org nye.tapi, btk bdn ni takdela menawan spt yg digambarkan..huhuhu.. ;(

boleh gi blog sarakids tuh..ada 1 lagi iklan mencari model kanak2..if mummy2 berminat, boleh ler anta penyertaan. ;)

p/s :xpela, mama tolong promote jek..

8 comments:

Elyn said...

saya br nk cadang kan awak tp tkt awak x nak plak...... try je la lin!1

precious innocent said...

kite ade rasa mcm nak join je (giler glam, haha).. tp mmg b4 preggy pun badan kite dah slim..

camne ek??? hehe..

-mama emma-

mamadanish78 said...

slm tuan umah...mamadanish78 dtg ni....free2 dtg la sekodeng umah kita yek..salam kenalan..:)
www.mamadanish78.blogspot.com

azzamoro said...

weh ngade aa lin. ko manade gemuk. ko okeh aaa.. ko masuk aa. aku bg semangat ni...

try aa lin.

Kalau aku fully bfeed sure aku dah masuk aa. tak kire aa bdn ku mcm mane.. keh keh

Mama-Miya a.k.a "Jedi Hopeful" said...

naik gak join...badan ku mmg makin sekeping bila mula BF anak. ramai kata i lebih berisi time sebelum kawin. dlm spital, lepas branak berat 45kg...but now 37kg..muahahhaha..

takyah susah2 diet..

CuppyCakeMommy said...

tahnya..try je la..mana tau ada rezeki..bila due date?
leh tunggu lagi 2 bulan ke?hahahah

tHrEE oF us said...

utk yg fully BF jek ke?

sob..sob..

kalo kasi BF smpai 5bln jek bole x?

huwaaaaaa~~~~~~

Farah said...

thanks for the info! haah cuba jela..hikss saya pon cuba jugak hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...