Friday, May 22, 2009

Seiras Wajah

entry ni buat sbb mama nak join contest ni..tapi syarat2 dia gambaq mesti sekeping ja tepek kt blog..so, automatically mama dh 'disqualified'..hahahaha
tapi..takpala..saja suka2 wt entry ni..kepada korangla kan, ape 'persamaan' mama dan qaisara?
ni gamba masa sara baru dilahirkan..
mama MMS gambar ni kt kakak mama..dia ckp..'sebijik' muka bapak dia'.
ni gambar papa qaisara..masa kami baru2 kawin lagik..sara pn takdak lagi time ni..hehe..sama kan ngan papa dia?
ok..mama akui mmg sama cm papa qaisara..esp tang idung ngan mulut.hahaha
yg mama notice..'KENING' qaisara..mmg 'sejibik' cm kening mama..
ni gambar mama masa preggy kan sara..cuba peratikan kening mama..sama tak????kening asli tau, bkn kening buatan..
majority kawan2, sedara mara sume kata qaisara copy kening mama..kirenye kalau takde kening tu, mmg totally sara ni ikut 'gene' papa dia la..hehe
tapi,skrg ni org kata muka sara dh mcm muka mama..aik, awat msa dulu org kata mcm muka papa dia..skrg sume kata 'dah takde rupa papa nye, tapi ada rupe mama nye..'
until now, mama tak pasti 'tang mana persamaan kami tuh selain dari kening'...
ni gambaq sara masa dia umoq 8bulan..beza tak ngan gambaq newborn dia?hehe..lain kan? ke mama tertukor ngan baby lain kt nusery..hahah..acah mak enon ja!
itu je la repekan mama arini..jom layan gambaq bawah ni..

seorang 'baby' yg konon2 tgh ralit baca buku..yo-yo o je la minah kecik ni baca buku.

sapa2 sudi nk komen, dialu2kan sgt..boleh mama cek balik 'persamaan kami tang mana berdasarkan komen2 tuh'... =)

9 comments:

precious innocent said...

mahal tu kening tbentuk mcm qaisara... dah la dia gegirl.. tambah2 cun!!!

sorry, kite xtau nak banding2kan muka anak&mak nie.. hehe

-mama emma-

MeL said...

sara byk ikut features papa dia lah, hehe jgn kecik ati lin. tp tang kening tu mmg ikut u. cantik je terbentuk ;)

Yan said...

tak jadi join contest ke??
ade ms lg.. leh posing2 hehehe

Ummi Salsabila said...

tantek ar kening sara.ui..terbentuk je.ikut mama die ..

azzamoro said...

anak ko mmg sejibik aa muke ko weh..hehe

NaDiaH SiDeK said...

muka qaisara dh ikut muka mamanya =)

Hanz said...

Sukalah tengok kening lil girl ni, tak payah buat apa2 besar nanti, dah cantik dah... ;>

Elyn said...

ade gak iras ko.... kalo aku x yah berangan la!! wafiq more to daddy die huhuh

mama-qaisara said...

mama emma - thanks2..kalau mahal,hantaran kene tinggi lah ni.kuang3x..

mel - xpe mel.no hurt feeling lah.mmg dh tau awal2 qaisara more like to her father.hehe

yan - jarang sgt dpt snap gambar ngan anak.nanti la bebila sya join eh.hehe

ummi-thanks! :) ..memang totally follow i tang kening tuh.

azza & nadiah - ada eh rupe aku?kene belek2 la muka ktorg lama sikit,baru aku nmpk kot pesamaan tuh.

hanz - thanks for d compliment..eceh!..dr dia baby lagi dh nmpk shape kening cmtu tau.

elyn - ada masa nmpk sara ni cm anak papa dia..da masa cm anak mama dia..whateverlah,janji mmg anak kami ber2.hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...