Thursday, May 14, 2009

tolong explain sat

sya tak phm mendalah 'nuffnang' ni..'earnings' sya tak de peningkatan pon...dok takat tu jaa..salah setting ka?hem taktaula..blog ni tak glemer kot..dulu glemer la sat gara2 isu tu..harharhar..lantak ler mak nk tulis ape sukati mak la kan..

camna eh? tak phm ler konsep dia..ada sapa2 terer dak nk explain?

**ni la kes malas nk baca la ni..malas nk godek sebenaqnya..**

saya tak kisah pn pasai earnings tu..saja ja tny..kalau 'terbukti kebenarannya' pesalahnye try dak?? org bagi kita ambik..kalau tak,anggap ja bukan rezki kita.hiks!

4 comments:

Arin said...

Firasat & pemahaman saya : trafic tinggi plus kene gak klik kat advertisement tuh..saya mengambil masa hampir banyak bulan gak nak cecah ke RM50 ++..perghh..mmg lama gile.Kot salah pemahaman saya nih..maap ye..

Elyn said...

x silap die bg kite sen kalo hit blog kite ni mencapai target die!! hahah saya pun ala2 x paham.... asal ade income udah la!!! kene tye org yg betui2 arif la lin..........

::Umi Sufira:: said...

Saya punya pon takat tu jugak..takde orang nak klik kat ad tuh gamaknya masa ad tu kluar..tapi most of the time as tu tak keluar pon....

mama-qaisara said...

arin/elyn/umi - oo...igt saya sorang ja...hahaha..xpala, tunggu jela kot2 tiba2 earnings mencanak naik.kui3x.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...