Monday, May 11, 2009

'Walker' qaisara

all readers,
do vote for me ye..(vote kt entry atas sekali tuh)..thanks for your voting..

tengok...'akal' sara terbaru...
video
tatau ler mana dia dpt idea..mama tak ajar..dia wt sendirik tau..
dia bediri pegang kt bakul tu sendiri, mama tak perasan pn bila dia dh bangun..mama kt bilik sebelah masukkan kain2 yang dh siap dilipat..tau2 bila masuk kt blik tu dia dh start 'bejalan'..laju plak tu..before dia tesungkur jatuh, mama angkat dia..dia boleh ketawa mengekek...igt kita wt lawak ngan dia la tuh..sabar je la anak mama nih..

kesian kan dia? so...ptg smlm papa ngan mama belikan sara walker..
kt kedai excited dia bila try masukkan dlm tu..
tapi bwk blk rumah, langsung dia tak sentuh walker tu..
taruk je dlm tu, tak sampai 5minit dia menangis mintak dikeluarkan..
nampak gayanye, sara ni suka 'explore' dunia dia dgn 'cara dia sendirik'..jadinye, biar kan je la..jgn disekat 'perkembangan anak2' kita...

3 comments:

lia said...

2 maknanya sara inovatif, xmo walker yg betul, nak reka sendi he3...

walker @ bakul, dedua kena perhatikan supaya xcedera jer... so ok la sara pakai bakul...

azzamoro said...

betul2. kalau dia xsuke jgn paksa. kalau natural lagi bagus.

p/s zaman dulu2 manade walker.hehe

mama-qaisara said...

lia & azza - betul tu..jgn disekat kebebasan anak2 kita meneroka dunianya dengan cara mereka..kita sbg parents kene bagi galakan. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...