Thursday, June 25, 2009

berubah wajah


puas ati...akhirnye dpt gak tukar layout blog.bosan..this time, kite tengok plak brp lama mama mampu betahan ngan layout baru nih..xdela secanggih mana..asal kemas pada mata mama suadhler..kosmetik2 tu kendian lah..

p/s : weekend ni p sogo lagi, nak qada' shopping aritu..haha(pening kepala papa)..xdela, mak mertua nak mai sini.nk shopping..boleyla pow barang qaisara sekali..haha(ade hati tuh.hehe..kate cucu kesayangan??kuang3x...)..

p/s: x sabaq nak tunggu sabtu, nak main SIM 3.(sapa layan sim?mama tak penah jemu main game ni since dr uni campus lagik!sanggup tak tido malam main game.nk dekat final year lagila gile main..) mampus tak berasap lagi dapur weekend ni..main sim tu ralit..tapi confirm sara tak dok diam.dia tu pantang tengok mama pegang lappy..pulak tu papa sara keje weekend ni.xdptla mama nk besenang lenang main game..huhu ;(


7 comments:

e.l.i.s.s.m.i.e said...

nice layout..tp nape hitam (:

seb baik x suka men game :D

mama-qaisara said...

ellis,
sya suke itam.senang nk baca.hehe..
kaler asai itam tapi sya rasa sakit mata mcm terang sgt.hehe

azzamoro said...

aku main the sim zaman masa kt utm jerk dulu...huhu

precious innocent said...

kemas....

-mama emma-

::Umi Sufira:: said...

lawa lawa!:)

NaDiaH SiDeK said...

uik...berubah wajah jgk blog mama qaisara. tgh musim tukar layout n template agaknya ye skrg ni. teringin gk nk tukar tp tak rajin + tak brp reti..huhu

sy prnh main sim dulu..adik sy ajar..ehe..

mama-qaisara said...

ellis,
sya suke itam.senang nk baca.hehe..
kaler asai putih tapi sya rasa sakit mata mcm terang sgt.hehe

azza,
haha..aku still addicted.tapi bermusim and if ada kesempatan.

kak emma,
thanks kak ;)

umi,
tengkiu3x..hehe ;)

nadiah,
hehe...ngah rajin godek2la..kui3x..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...