Thursday, June 4, 2009

Fathers day contest

aci tak pakai gambar ni?okla tu kan..hehe

name papa nye : zairee ezham zahuri

name anaknye : alya qaisara

umur anaknye : 9bulan

gambar ni diambil masa kami nak keluar 'jalan2' sbb nye papanye jarang dpt luangkan masa ngan anaknye nan sorg..yela keje shift tak tentu masa dan hari cmnila kan...what special bout this photo? secara kebetulan yg tak dirancang, mereka berdua menjadi 'papa dan anak yg sedondon'..hehehe

oh ye..entry ni create special utk contest

yg dianjurkan oleh mama tisya.if ada yg berminat, jomla join..

5 comments:

azzamoro said...

Good luck Lin...:)

Mrs. Adz said...

good luck papa sara n sara..

Jiey^Mien said...

Lin, ni bleh masuk contest seiras wajah skali nih.. :p

mama-qaisara said...

azza and mrs.adz : thanks... ;)

jiey : kalau ada yg wat contest seiras wajah ngan papa buleyla join,tapi ada ke yg buat?kasitaula eh if ada yg anjurkan..hehehe.

Marsha~ said...

teringin jugak nak masuk contest ni... tapi hadiah dia nak post kemana??? daddy jauhhh... huhuhuhuhuhu... tapi ok gak kan kalau post ke Mummynye??? sedih je tgk gambar2 org lain... huhuhu.. eh, bukan kena amik gambar sama mak sekali ke ek?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...