Thursday, June 11, 2009

MomBloggersPlanet Cutest Baby in Red Contest



D.O.B ~ 17 AUGST 2008

wat kesekian kalinye mama nk join cute baby photo contest..

yg dianjurkan oleh MomBloggers Planet pehtu, di sponsor oleh

dan

aritu tak sempat nk join contest alicewonders ni..so kalini nk try my luck plak..

Why qaisara deserve to win the title of 'Cutest Baby in Red'?

1. sebab qaisara memang cute even org kata sara tak cute..pada mama dan papa dia,sara cute sangattt...esp bile die sengih mcm gambo bwh ni..rambut ditocang 2.mata sepet, cm anak cino..hehe

2. sebab sara nampak menyerlah pakai kaler merah..nak plak bile rambutnye ditocang 2.sejibik cm anak cino..sampai ada amoi 'speaking' cino ngan dia..tgk2 mak nye kulit 'lembam'..hahaha

3. sebab qaisara adalah anak mama dan papa yang paling mama sayangi..

lastly,

THANKS TO MOMBLOGGERS PLANET.

and to mat rempits luar sana, hati2 di jalan raya..nak rempit boleh, tapi pi la rempit kt trek yg betui..saya rempit gune kapcai tok ayah saye je..

mama kate moto ni byk bejasa, papa penah naik moto ni ber4 ngan tokayah,nenek ngan pakngah masa kcik2 gi bandar jb.mantap betoi moto ni. idup lagi sampai skrg.hehe


8 comments:

azzamoro said...

good luck lin..

BTW, qaisara pun dah pandai drive cam airyll..keh keh

MeL said...

sara pakai bj hitam tu nampak cm da besar je. mcm da setahun lebih je umur dia :) eh comel laa sara..tang pipi tu, grrr :)

Hanz said...

Good luck! :>

Queens said...

Goodluck..ramai tul yg masuk bertanding

Jiey^Mien said...

Good luck Qaisara.. Wahh ramai betul yang join nih.. Tetiba hati terdetik nak join gak.. =)

mama-qaisara said...

azza - thanks. sume baby suke main stereng keta kan.hehe

mel - mmg nmpk cm big sister jek dia.org pn tekejut bila ckp dia baru umo 9bulan.hehe

hanz & queens - thanks. =)

jiey - thanks.jomla meramaikan contestants.hehe

natiqua said...

mmg comey sara nih esp masa sengih tu.. nak join contest tp takde blog citer pasal fatihah lerr.. suka baca n comment jek hehhe..

mama-qaisara said...

natiqua,
dia suka kernyih cmtu tayang gigi ngan lesung pipit dia.mata jadik sepet sesepetnye.hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...