Tuesday, June 23, 2009

'retro' gurl

tengokler 'jelingan' cheymo ni..marah kot kt papa dia pasai secara
tak sengaja tetenyeh mata sara..hahaa..papa sara eksited nak masuk dlm hp camera mama..ya ampun,jgn mare papa.haha

qaisara yg super 'excited' nak jalan2 ikut mama shopping kt sogo weekend yg lepas...


cam budak bechar je style dia..retro abis corak baju sara(papa sara kata sara mcm org dulu2 jeni..huhu)...baju ngan seluar(yg terover besar) tu mama beli (tapi papa yg byr..mama tau sauk jek.hehe) masa poney warehouse sale kt south city plaza aritu...sempat lagi shopping tuh. tiap2 bulan asyik shopping je utk brg budak tecik ni..weekend aritu baru dpt shopping barang mama ngan papa dia..huk3x..
sebenarnye nk tny... /blush
boleh tak kasik cadangan TEMPAT2 BEST UTK DI LAWATI and paling penting RESTORAN SEAFOOD YG BEST DI KOTA KINABALU/KUNDASANG ???
July ni papa nak bwk mama ngan sara jalan2...tak dpt panjat gunung kinabalu,tengok puncak kinabalu pn jadiklaaaaa..../wahaha harap2 ada yg sudi kasik guideline..malas ler nk survey kt tenet..hehe..
fav mama ngan papa sebenarnye lebih kepada JALAN2 CARIK MAKAN...so kalau boleh suggestla tempat2 mkn yg best dan sedap..and plg penting HALAL. /bye

7 comments:

Jiey^Mien said...

Dulu kitorg gi KK byk lepak kat hotel n gi Filipino Market tu jer.. Malas nak jln2.. Kata pengantin baru.. :P

Mrs. Adz said...

waa..nak g jejalan ye..bestnye sara..

p/s-vote for eisya k..

Mrs Azmar said...

skit lg sara besar dr mama dia nie..hehehe..

mama nyer kecik molek jer..

e.l.i.s.s.m.i.e said...

syoknya nak gi jenjalan..x penah sampai lagi kesana..so tadak laa tips :P

mama-qaisara said...

jiey,
hehehe...sya tak sempat nk nk honeymoon.hehe

mrs.adz,
sara tak ley jalan lagi tapi mama dh angkut merata.

apash,
skrg pn dia dh byk buli mama dia.mlm tadi dia panjat ats kepala mama dia.huhu

elis,
its ok.zue kwn awak tu dh kasik tips kt sya.hehe

natiqua said...

kalau ke KK cari hotel kat pekan yg senang nak jalan kaki ke pasar filipina tu. kalau nak beli barang mcm kristal n pearl pastikan survey n tawar menawar sblm beli. basically semua kedai letak harga standard tp kita kena pandai lerr letak rendah2 dulu hehehe.. yg penting jgn lupa gi pasar malam sblh pasar filipina tu ptg2 dlm kul 5 gi makan seafood kat sana..uihhh fresh2 makanan kat situ best gilerrr.. murah lak tu..

natiqua said...

kalau ke KK cari hotel kat pekan yg senang nak jalan kaki ke pasar filipina tu. kalau nak beli barang mcm kristal n pearl pastikan survey n tawar menawar sblm beli. basically semua kedai letak harga standard tp kita kena pandai lerr letak rendah2 dulu hehehe.. yg penting jgn lupa gi pasar malam sblh pasar filipina tu ptg2 dlm kul 5 gi makan seafood kat sana..uihhh fresh2 makanan kat situ best gilerrr.. murah lak tu..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...