Thursday, June 18, 2009

still searching for me?

tak sangke saye..ada yg masih mencari...specific keyword lagi..and bejaya plak tu menjejak...TAHNIAH!!!

taktaula kot si dia ni nk cari mama lain tapi terjumpe blog saya and sya terperasan sendiri ke kan..but instinct sya kuat sungguh terasa mmg specific utk saya nih.hehe..tapi ape2 pn tujuan anda nk mengikuti blog ni,saya tak kisah...anda bebas meneroka blogging world ni..internet just like the world without boundary..so sukati u la kan..i pn tak kisah..but,tolong jgn jadikan apa2 yg i tulis kt sini sebagai satu isu besar sampai boleh menggelemerkan saya..i tak suke cheap publisity okeh!

but..tolongla ye...sila jangan jadi kucing yg nk menggesel2 kt kaki sya..pi gesel kt kaki org lain..tak pn pi gesel kt tiang lampu..

p/s :

sape tengok sitcom raya yg adibah noor belakon tu paham ler ngan maksud kata2 sya kt atas tuh...sape makan cili terasala pedas dia..hehehe =)

lastly, sila hayati lirik bwh ni..nyanyi ikut nada lagu as long as u love me - backstreet boys.

"i dont care who u are,

where u're from,

what u did,

as long as u dont 'kacau' me.."

2 comments:

tHrEE oF us said...

herk..hade kucin siam ke? =P

mama-qaisara said...

kucing siam yg gatai kot.tu yg dia suka mai gesel kt sini.hahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...