Friday, July 24, 2009

10 wishlist sya..


1. nak handbag baru. (tapi husband sya kata wtper nk beli baru sdgkan yg ada ni pn sya jarang guna.haha nk wt cmne.pegi keje je dh bwk byk bag - beg pam,beg baju sara,cooler bag tu pn dah penuh tangan akak!)

2. kasut baru (kasut clark yg sya bekenan tu kaler itam merah tapi cik abg tak bekenan. sapa yg nk pakai ni? sya ke dia?huhu)

3. nak gi makan angin lagi..tempat idaman sya KOREA. (sbb jatuh cinte lepas tengok drama2 korea.haha...dulu gile hapal lagu korea hanya semata2 masa tu husband keje kt kilang korea. tapi makanan korea sendirik sya tak pernah cuba.apekah??)

4. nak gi spa + facial bagai...last pegi masa nk kawin dulu (2thn lepas.fuh lama gile!)

5. nak wt slimming treatment.menci ngan spare tyre nih. (kalau boleh utk sya n husband,psl husband sya punye lagi 'kritikal'..haha jgn marah ye papa..gurau2 je../XD sya plan esok sara dh boleh jalan sya nk ajak husband jogging kt tmn2 yg ada kt area rumah kami ni. hrp2 angan2 ni xjadik hangat2 taik ayam laaa..).

6. nak make over rumah jadi ala2 deko bersama eric tu. xpun, ala2 ikea pn jadik!(sya cepat bosan ngan sususan dlm rumah. pastu tak suke rumah sepah,kepala bleh jadi serabut!!)

7. nak keluar meronggeng/dating dgn hubby ber2 je. tapi sian plak ngan si kecik tuh kene tinggal nanti.

8. nak beli rumah...lambat lagi kot. sdg dlm perancangan..harap2 murah rezki kami.

9. nak keta baru..(dr dulu sya suka vios, tapi sya syg kelisa sya. selama 4thn dia bersama sya tak penah lagi bg mslh kt sya. byk sungguh jasa dia.pulak tu beli masa memula keje..kire harta pertama syala tuh).

10. nak tengok ayah sya naik haji..mudah2an semua urusan dipermudahkan. lepas dia dh pegi, barulah kami anak2 dia boleh ikt jejak dia..

p/s : saje je sya tulis kt sini psl husband sya bebel..dia kata byk sgt 'permintaan' sya..jadiknya, biarla sya tulis kt sini utk tatapan dia(dia rajin baca blog sya+juga blog2 u all..)..so that pasni xdelah sya kene inform dia byk kali. /wahaha

2 comments:

Elyn said...

sblm akhir thn pastikan dpt salah satu wishlist tu hihihihih

lin said...

elyn,
o sudah semestinya!!! heheh..gelak jahat!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...