Wednesday, July 22, 2009

entry taktau nk letak tajuk ape.

arini saye pose lagi..pose ari yg ke 27(ye!! tak lama lagi tu..3days more to go.chaiyok2x lin! )

semalam saye tak pose...kengkonon nk rehat..(padahal last week byk ari dh rehat..)

insyaallah sya nk pose straight minggu ni nk abiskan terus..alang2 jek lagi 3ari..sayang..baik cepat abiskan.boleh sya beraya dgn seluar jeans baru, weekend lepas saye pow papa sara lagik.  (tensen je papa..)

-----------------------------------------------------------------------------------------------

lately saye ada new passion.gile meroyan nk 'deko mendeko'..papa sara sampai igt 'saye buang tebiat'... saye jatuh cinte ngan deko2 yg eric leong buat tuh..

tapi apekan daya.. duduk kt 'asrama' ('asrama' mana boleh renovate sesukati mak bapak)..tunggu ada rumah sendirik nanti baru sya nk try luck la join program tuh..(itupn kalau program deko tuh ada lagi by the time sya nk beli rumah esok..hehehe)

tak sabar tunggu cuti nih, nk p shopping brg rumah pulak(papa garu kepala lagi)..enoughla shopping brg sara(asyik2 barang dia je..huhu) ala..budget ciput2 je..beli apa yg termampu je janji tak membazir.

------------------------------------------------------------------------------------------------

nk gitau, smlm papa sara rajin lagi..dia masakkan bubur nasi utk sara(sara makan punyele byk)..pastu dinner utk kami ber2...rajin sungguh org tu..hehehe..thanks papa!!tapi spt biasala..papa masak, mama kene kemas dapur(lelaki biasala..bab2 ngemas ni failed!)  cume yg tak gemor nye, tengah2 makan tu dkt 2-3x papa dok tny ...' sedap tak abang masak?' yela2x...sedap sgt! nk jugak org puji dia. klu saye masak, jarang sgt dia nk puji..kecik ati ni tau..(taula kita tak pandai masak..tapi tlg ler amik ati ni sikit.nk nangis kadang2 tuh..hehe,xdela.saje je gurau2) 

lauk dinner kami semalam..

arini papa kate nk masak lagi...kebetulan saye pose.wah seronotnye..tak perlu rushing blk arini. keje pn byk jugak..blk ni tinggal makan jek.adui bestnye..ape2pn time kasih bebanyak ye papa..blk ni saye kene pulun lipat kain yg menimbun di ruang tamu tuh..

4 comments:

azzamoro said...

rajin ah laki ko. laki aku selalu balik lmbt so dia takde masa sgt nak masak2 ni. tapi kalau dia masak, abeh bersepah satu dapur kang.. hehe

aku pun suke tengok deco dgn eric tu..

Mrs. Adz said...

bestnye ade orang masak untuk boka posa tu..baguih..

Elyn said...

senang keje kalo laki msk bini kemas.... br la adil kan?? hihhi

lin said...

azza,
ikut mood dia gak nk masak ni.hehe

mrs.adz,
sekali pose sya batal daaa..huhu

elyn,
aah adil dan saksama.setuju3x!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...