Monday, July 27, 2009

*hobi terkini sara*

lately kami terperasan, ada 1 hobi terkini sara...

anything yg berbentuk segiempat dan besar sikit dr genggaman tangan dia yg comey tu, dia akan jadikkan 'KERETA' mainan dia..style dia main keta tu cm budak besar..sorong 'kereta mainan' tu atas lantai...ala mcm bebudak main sorong2 keta tuhla gaya dia..bezanya takde sound effect bunyik keta 'vroom2x'..tu dia tak pandai lagik..

yg selalu jadik mangsa 'kereta' tu, handphone papa sara..pastu mlm tadi purse mama...ada sekali tuh, dia tejumpe pumis stone mama..itu pn boleh jadik 'kereta' mainan sara...haduila kelakar la sara ni...

mlm semalam dia main ngan gelas plastik..dia golek2nye gelas plastik atas lantai..mulut tu membebel2 marah gelas tuh...ketawa besar kami nengok telatah sara yg mencuit hati tuh...ilang penat lelah bejalan seharian semalam...tu la, anak ni penawar suka dan duka.. 

nanti klu ada peluang, sya snap gambar/video sara main keta sorong tuh eh...hehehe

p/s : papa kata cm baby boy jek..sume mainan lelaki dia suke main..babydoll yg aunty dia kasik dia tak heran pn..hadui...nk kene carik keta lak la utk mainan sara pasni.hehehe

4 comments:

Mama-Miya a.k.a MiuMiu a.k.a "Jedi Hopeful" said...

boleh geng dgn miya la ni. suka bergolek2 kat lantai dgn gelas plastik. ala2 buat announcement kat haler.

Mrs. Adz said...

sara sama la macam eisya..tak suka dengan softoys..lebih berminat dengan benda yang berbentuk empat segi..handphn tak yah katalah..dah jadi barang mainan je..dibaling,digigit dan macam-macam la..

Elyn said...

hahhaha nnt aunty bg sara pinjam kete merah wafiq ek!!!

lin said...

mama-miya,
jom2x..kita geng sama eh..-qaisara

mrs.adz,
betul3x..dh cm baby boy lagaknye.

elyn,
tanak pinjam.tapi nk naik ronda2 ngan wafiq..boley tak aunty?hehehe-qaisara

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...