Wednesday, July 29, 2009

saya sedih!!!!!!

sebabnye...saya xde baju raya lagi(kecohla..pose pn belum dh sebok nk berbaju raya..haha)..

yg betambah sedey tuh....sara dan papa nya dh ada (dorg berdua sedondon..siap mil jahitkan lagik tau! apsal sya tercicir ni??!!) ..huhu...

uwaaaaa!!!!!!

org lain siap dh anta kain tempah bagai..saya? huhu..beli yg ready made aje la..alahai..

notes : agaknye kalau pakai baju nikah muat lagi ke eh?huhu...da 2thn tak pakai lor!!

5 comments:

MeL said...

lin, jg sedey..nnti kite pun sedey, huwaa! me too lum ade baju araye. beli siap jelah. save sket hehe ;) kat butik pun byk yg cantik2 ape..

Elyn said...

hihih aritu kite try bj nikah. x muat tang dada. ceh pastu hubby still leh pakai bj melayu die. geram la.

e.l.i.s.s.m.i.e said...

aku pun lum ada baju raya :( pose ganti pun lum habes lagik..huhuhuhu..

Farah said...

takpe baju perempuan ni senang carik..readymade banyak hehe

mmg kalau nak tempah skang ni dah tak sempat..byk kedai dah taknak..

azzamoro said...

beli ready made jek.. aku tahun ni tiga2 baju ready made..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...