Thursday, July 9, 2009

*seiring dan sejalan*


berlari berkejaran..

seindah bunga di taman..

Bak burung nan megah. Kanda kupuja. Bahagia kita berdua.

Zairee Ezham Zahuri dengan pasangannya Noorazlin Muhamad

Nikah:24Nov2007 ~ Resepsi:25Nov2007 ~ Bertandang:2Dis2007

Gambar ni UNIK sebab kami takkan lupe insiden aksesori 'keris' mak andam yg dipakai my husband patah!!! (but insiden tu tak dirakam dlm dis picturela..terjadinye insiden tu masa kami wt outdoor photoshoot ni la) semuanya gara2 kami terlalu 'excited' nak posing. wantai/our photographer yg suggest supaya my husband wt pose 'dukung sayang'(pose tu bkn dlm gambar ni..ni aksi melompat nak petik bunga..haha)..malu giler masa tu tak usah katelaaaaaaa...seb bek tak kene ganti keris tuh.huhuhu..kalau tengok dlm gambar tu kami sengih gegiler..ingat senang ke nk belakon sengih cmtu biar nmpk natural/xkaku cm kartun..hahaha..

o..contest ni dianjur oleh e-caR NazRin aka ibuEiymann. i love to read her blog because WE SHARE THE SAME JOURNEY!!!..yes, she is also BF mommy(saya sedang kumpul kawan2 yg seangkatan)...lgpn dia lagi seniour dr saya..so bykla info yg sya boleh dpt dr dia..at the same time boleyla dikatakan dia ni slh sorg idola sya dlm BFing world ni..

harap2 ada can menang ler kalini ye../wahahaha

6 comments:

azzamoro said...

cantik aa gambar tu..good luck lin..:)

NaDiaH SiDeK said...

hehe..berlakon ke? ingtkn gmbr tu amik candid. good luck ye mama qaisara :)

Hanz said...

Like this pic.Good luck Lin!

mama-qaisara said...

azza,
thanks for the wishes :)

nadiah,
bepeluh2 ketiak kami tau amik gambo tu.haha

hanz,
tq for the wishes! :)

e-caR NazRin aka ibuEiymann said...

salam terjah dr ibuEiymann.. erm, banner utk contest ni b'serta linknya xde kt sidebar.. sila buat yerr utk melayakkn pnyertaan anda diterima..thnx..

e-caR NazRin aka ibuEiymann said...

ok..noted..lg 1 kan..dh add as a follower ke kt my blog..?? sbb tgk yr blog xde dlm follower list.. check yerr..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...