Monday, July 6, 2009

* +ve vs -ve *


tak pernahler lagi sya cek keyword kt nanang  blog kuar result bukan2 cmni..

sejak biler plak ler sya tulis artikel pasai ni?

agaknye sya penah cite pasai kaedah utk family planning kot..sya pn tak ingat dh..hehe

ape2 pn niat kamu tu, harap biarlah murni..jgnlah digunakan utk jalan yg salah ye...

nak wt dose tu ingat/pk dulu akibat yg akan terima kemudian ari..

ingatan ini utk kamu dan diri sya juge.. peace no war /dignose

lagi satu, petama kali jumpe search pasai info 'KEBURUKAN PENYUSUAN SUSU IBU'.

/shock

ade ke?saye tak penah jumpe..kalau ada tu, bak mai sini link. nak baca gak. xde ape2la..saje je nk baca..kot mama boleh dpt info ke dr situ kan.. pe salahnye. 


3 comments:

azzamoro said...

tak boleh blah betul tengok org search - petua untuk halang mengandung...

dush..

Elyn said...

hhahah lin ko buh lam tu keburukan penyusuan ibu - anak jd sihat " biar die paham!!

mama-qaisara said...

azza,
tu la pasal..aku takdela kasik tips2 cmne nk halang peknen ni tau..silap blog la org tuh..

elyn,
hahaha...kang meroyan plak org tuh bile taruk cmtu.huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...