Wednesday, August 26, 2009

Better You Better World Contest

kan semalam sya cite psl 'mystery parcel' nih..

so, semalam 2x sya minum performance drink tu..mmg rasa sedap..nak plak mmg sya ni suke 'oren' yg masham2...minum sejuk2 best siuttt!!! serius tak tipu..sya nye tekak boley terimala compare klu minum glukos tuh..

and tak lupe pagi tadi, sya sahur minum segelas air tuh..offer gak husband tapi dia tak minat..so sya bancuhkan milo panas je utk dia..oh ye..sya dh start pose arini.alhamdulillah..hehe

tadi terbaca kt blog mommy lyna psl dia ulas 'kebaikan performance drink' tu..

then terbloghop kt 1 blog nih...blog anakkuwira . rupenye sesape yg beli performance drink tu layak join contest 'Better You Better World'

sya nk gak try la my luck kan..hehe..tapi bab2 mereka ayat ni failed sikit ler..

tapi pada yg nk try luck, boleyla join contest ni..tapi syarat utama 'MESTI BELI PERFORMANCE DRINK' ni baru boleh join..hehe..so nk tau lebih lanjut, bolehla pi lawat blog anakkuwira..klik sini eh..

hadiah? oh hadiah utamanye 'penginapan di'...okla tu weh..sape nk kasik u all duduk free kt hotel..hehe..hadiah2 lain best gak..nak tau lebih lanjut, pi la lawat blog tu eh...

good luck to all!

2 comments:

ibu addin dan nasa said...

Salam perkenalan..

Jemput menghantar entry bagi join contest ini memandangkan puan layak untuk menyertainya.

Sila emailkan detail dan slogan ke addinnasa@gmail.com

Terima kasih

e.l.i.s.s.m.i.e said...

wah, 2 in 1 ni...dapat khasiat dan bakal memang hadiah :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...