Thursday, August 20, 2009

mak tensen la!!!!

belom lagi masuk bulan pose...

tapi aku dah tensen

nak tau pasal apa???

tahun ni husband kata raya ke-2 dia dh kena balik keja!!!!dia dpt cuti 2ari je..sabtu-ahad cuti..isnin petang dh kena masuk keja..hampeh!!!!!!!!!

eeee!!!! so unfair!!!

ngelat la bos dia!!!!

mcm dia sorg je nk raya!! dahla time cuti sekolah, dia siap2 inform jgn ambik cuti time tu sbb dia nk becuti ngan family dia..klu cuti sekolah seminggu, seminggu tu gakla bos dia cuti!!!sakan sungguh!!!taik betuilaaaa!!! kita pn ada gak family!!!! selfish sungguh!!!!apa punye sistem cmtu ntah!!!

hilang mood raya cmni! pose belom lagi,sebok je nk raya..huhu

6 comments:

Hazlina Shahrel Mummy Fia said...

eeee betul2 ilang mood ginih..!!!
heheheheeheeee

Elyn said...

wah bos hubby u ni pikir diri sendiri nampaknyer!!! sabar ye lin.....

Cikpid said...

sadisnye..aku dgr hsband aku kene keje raya ke 4 aku dh berasap..hahaha..rupenye ade yg lbh dasat..sabo..sabo

fana said...

kejapnye cuti..

xsempat sara nak pakai baju kurung rya die tuh..hehe

iejaZin said...

jangan tensen2 beb, cool.sabar ek ;)
meh jawab TAG kat blog aku~ ;D

lin said...

hazlina,
aah mmg abis sume mood sya!

elyn,
tu la.bln pose ni kene bykkan besabar..huhu

cikpid,
ye..sabo2x..huhu

farah,
xpe..nk tdo mlm pn kaklin kasik dia pakai bju kurung.ehehe

ieja,
nanti aku ada masa aku jwb tag eh..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...