Friday, August 28, 2009

menu hari ini..

ayam goreng berempah..

~pic source google..

dengan kailan ikan masin..

~pic source google..

simple saje makanan arini...since husband sya shift petang..kul 10 mlm kang baru blk..jadiknye, berbuka sorang ler arini..huhu...lonely...mr lonely...haish...

tadi lunch time sya blk rumah perap ayam..potong sayur sume..blk ni tinggal masak je..opss tak lupe..nasi..even tak lalu mkn nasi, tapi nasi tetap takley tinggal..mesti makan gak even sepinggan...

mesti arini ramai org berlumba2 nk blk kg kan?..rasa cm kuarga sya je tak blk..nk wt cmne, husband keje tak sama waktu cm org len..janji weekend ni nk p rumah kakak sya kt bkt antarabangsa, boley bebuka ngan dorg..nk kene pk ni juadah ape nk bwk gi umh dia nieh..hm...

5 comments:

e.l.i.s.s.m.i.e said...

bwk pencuci mulut jer mcm fruit salad ker..hikss..sebenarnya aku yang teringin nak mkan tu :P

Jiey^Mien said...

smlm sy bukak pose sorang2..
gi beli megi grg kat kdi mamak smbl kendong ian..
ujan plak tu..
syahdu.. syahdu..
:P

Ann said...

pix je ke? kongsi le resepinya.. cam sedap je ayam tu untuk bukak pose..
:-)

Cikpid said...

sape kate awak osrang jek lonely..
hehehhe..husband keje cuti 3 ari tu..ddk umah jek sangap gile..huhuhu

lin said...

elis,
sya bwk ikan bawal msk 3rasa ngan puding roti..hehe

jiey,
syahdu kan bebuka pose sengsorang ni..huhu

ann,
dh taruk dh resipi kt entry lain..sila cek eh..

cikpid,
hehe..adala geng kita eh..bosan gile klu cuti tak sama kita ni.aihs..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...