Tuesday, August 25, 2009

mystery parcel?

dh byk kali sya tawaf dpn meja mat despatch opis sya ni...

mata sya ni dok perati la satu parcel ats meja dia.....

terpk gak..parcel sya ke tu? haha..perasan sungguh..

tapi sya igt, sya tak de la order apa2 online..haha..lama dh tak online shopping ni..

teringatla kot2 mama eiman nye adiah misteri dh sampai..ada ke?lama dh,cm xde je..hehehe

pastu saja la pi intai..sekali nengok, aik nama aku???..

sapo pulak anto parcel nih...ats tu tulis dr shaklee products sdn bhd..pulak dah??? bila plak aku order produk shaklee ni..

xpela, ngan penuh tanda tny bwkla parcel tu kebilik..ngan rakusnya bukak parcel tuh..

nah..sekali menda ni rupenye...

adui..baru ingat, rasanya baru je smlm email kt mommy lyna..gara2 terbaca entry dia psl pengalaman dia breastfeed and berpuasa di bulan ramadhan ni..dia rekemen minum mendalah ni....dpt kasik tenaga..esp to bf mommy..xdela nanti dehydrate..

yg sya tak sangka tuh, yela...sya pn baru je email kt mommy lyna..pastu payment pn tak wt lagi..ni ngah nunggu mommy lyna reply email...nk wt payment cepat2..tanak berhutang..huhu...

sape nk tau apa kebaikan performance drink ni, sila lah p blog mommy lyna tuk soal jawab..hehehe...sya tak reti nk ulas..lgpn tak penah try minum lagik.hiks!

1 comment:

e.l.i.s.s.m.i.e said...

wah cepatnya dah beli..rasanya baru jer baca artikel tu :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...